Rogier van der Laan verlaat Woondiensten Aarwoude

Per 1 januari 2017 vertrekt Rogier van der Laan als directeur-bestuurder van Woondiensten Aarwoude. Hij gaat aan de slag als directeur-bestuurder bij Woningbedrijf Velsen. Rogier geeft sinds 2006 leiding aan Woondiensten Aarwoude.

Rogier van der Laan kijkt met voldoening terug op hetgeen Woondiensten Aarwoude de afgelopen jaren heeft gerealiseerd: “Bij Woondiensten Aarwoude wordt elke dag met hart en ziel gewerkt aan betaalbare huisvesting voor mensen die dat nodig hebben. Aan onze nieuwbouwprojecten, aan onderhoud en verbetering, maar ook door verbinding te maken met zorg en onderwijs. Ik heb genoten van de samenwerking met de mensen van de gemeenten, huurdersorganisatie en al die mensen uit de dorpen die met ons iets wilden bereiken. Trots ben ik op onze medewerkers die hebben gemaakt dat onze bedrijfslasten tot de laagste van Nederland behoren. “
Rogier van der Laan wordt directeur-bestuurder bij Woningbedrijf Velsen. Deze corporatie heeft 6.700 woningen in de gemeente Velsen.
Opvolger Rogier van der Laan nog niet bekend

De Raad van Commissarissen van Woondiensten Aarwoude gaat op zoek naar een directeur- bestuurder die het stokje van Rogier van der Laan zal overnemen.

Auteur: Woondiensten Aarwoude
Foto bron: Woondiensten Aarwoude