Roffelend uiteinde op De Kinderkring

De laatste week voor de schoolvakantie, de laatste dagen van groep 8 en 3 leerkrachten die een andere weg in slaan, allemaal redenen voor de Kinderkring om uit grootse wijze uit te pakken en de kinderen daar deelgenoot in te laten zijn.

vuilnismannen_1[1]

Speciaal voor deze dag waren “de Vuilnismannen” aanwezig, die van rommel een trommel maken. Van kleuters tot en met groep 8, alle 240 kinderen kregen deze dag workshops en ook de niet ritmische kinderen waren uiteindelijk volledig in de ban van de trommels.

Voorafgaand aan het eindconcert werd afscheid genomen van Ineke Dam en Wietske Dienske. Zij hebben samen ruim 80 jaar lesgegeven op de Kinderkring en veel vergaarde kennis van Woubruggenaren is aan hen te danken. Ook Lianne Gerritsen nam na 5 jaar afscheid. Zij gaat dichter bij huis werken. Wietske Dienske blijft nog een aantal uren als I-coach aan de Kinderkring verbonden, maar niet meer als leerkracht.

vuilnismannen_2[1]

De dag werd dan ook afgesloten met een optreden vol dynamiek, waar de spetters van afvlogen en voor het in grote getale opgekomen publiek, een genot om te zien. Onder de wervelende leiding van “de Vuilnismannen” werd met een super geregisseerd slotconcert de fantastische dag afgesloten.