Roelofarendsveen krijgt wijnbar

Roelofarendsveen – Laat de kurken maar knallen: Wijn & Thijs komt naar Roelofarendsveen. De wijnwinkel, die nu nog gevestigd is in de Dorpsstraat in Leimuiden, opent op begin december de deuren in het nieuwe pand aan de Centrumoever (het witte pand) in de Oevers. Er zullen niet alleen flessen wijn over de toonbank gaan, maar ook glazen. Naast de winkel openen Thijs Brambach en Sanne Hillebrand namelijk een wijnbar.

Begin november nam Thijs de sleutel van zijn nieuwe pand in ontvangst. In recordtijd wil hij de zaak klaar voor gebruik maken. “Nog voor de kerst kunnen mensen hier terecht voor een goed glas wijn, een borrelplank en gezellige gesprekken. Een goede kop koffie en lekker bakkie thee hebben we natuurlijk ook.”

Bijzonder goede wijn in bijzondere flessen

Wie zijn wijn bij Thijs haalt, is verzekerd van een bijzonder fijne fles. Want passie, proeven en genieten staan centraal bij hem. Hij haalt er plezier uit om voor iedere klant precies de juiste wijn te selecteren. En het oog wil ook wat, dus in de winkel tref je alleen flessen die op zichzelf al echte eyecatchers zijn. Leuk op uw eigen tafel, leuk om cadeau te doen. Wilt u nieuwe wijnen proberen, dan is Thijs’ Choice een aanrader: elke maand selecteert Thijs zes wijnen die wat hem betreft een plek in uw wijnrek verdienen. Verder organiseert hij regelmatig wijnproeverijen, ook op aanvraag, in zijn nieuwe pand en op locatie. Loop gerust eens bij hem binnen; hij vertelt graag wat de mogelijkheden zijn.

Openingstijden

De winkel is straks geopend op dinsdag tot en met zaterdag. In de wijnbar kun je terecht op vrijdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur.