Rijnsaterwoude gaat energie besparen

Rijnsaterwoude – Het duurzaamheidsplatform Kaag en Braassem gaat samen met Hoom aan de slag met een dorpsactie in Rijnsaterwoude! Hoom helpt om bewoners zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te begeleiden in het energiezuiniger maken van hun woning. Vanavond is er vanaf 19.45 uur een voorlichting in het Schoolhuis.

Dankzij de betrokkenheid van Annika Gars van het duurzaamheidsplatform komt er op 1 juni een energieavond in Rijnsaterwoude waar wij samen laten zien hoe comfortabel en gemakkelijk energiebesparen kan zijn. Want veel mensen willen wel energiebesparen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom slaan het duurzaamheidsplatform Kaag en Braassem en Hoom de handen ineen om energie besparen zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo vlak voor de zomer is het het ideale moment om na te denken over het nemen van energiebesparende maatregelen. Klussen in en om het huis zijn in de zomer stukken aangenamer en zo zit u er in de winter weer lekker warm en comfortabel bij.

Om een beter beeld van de wensen en de mogelijkheden in de woningen in Rijnsaterwoude, vragen we bewoners om een korte enquete in te vullen.

Voor het laatste nieuws over deze actie, ga naar www.hoom.nl/rijnsaterwoude

Artikel bron: Hoom