Renovatie van Gruttohof en omgeving

Roelofarendsveen -Het riool in de Gruttohof wordt dit najaar vervangen door een gescheiden stelsel voor regen- en afvalwater. Ook wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht. De openbare verlichting wordt vervangen door energiezuinige LED-armaturen en het groen krijgt een fikse opknapbeurt. Dit alles staat gepland voor de straten Gruttohof, Merelplantsoen (gedeeltelijk), Leeuwerikhof, Lupinestraat (gedeeltelijk) en een klein gedeelte van het Zwanenwater.

Gruttohof

Wethouder Herman Haarman aan het werk

Ontwerp samen met inwoners en nutsbedrijven

Om tot een goed ontwerp te komen voor de openbare ruimte zijn er twee bijeenkomsten geweest met bewoners uit de genoemde straten. In de eerste avond op 28 april is relevante informatie verzameld om een voorlopig ontwerp te kunnen maken. Basis voor dit ontwerp was ook de uitslag van de enquête naar de sterke en de zwakke punten in de wijk. Op 14 juni is het voorlopig ontwerp met de bewoners besproken. Naast de inbreng van de bewoners, zijn ook gesprekken met de nutsbedrijven bepalend geweest voor de uiteindelijke inrichting van dit plan. Onderaan deze pagina staat het definitief ontwerp.

Lees verder op: http://www.kaagenbraassem.nl/wonen-en-leven/projecten_3320/item/roelofarendsveen-gruttohof-eo_35281.html?pk_campaign=Redirects&pk_kwd=gruttohof

Artikel bron: Gem. KenB