Ren 2016 uit met de One en Only Special Hol van Bal naar Bol estafette-marathon!

Roelofarendsveen – De One en Only is een estafette-marathon die jaarlijks wisselt van parcours en thema, en alweer veertien keer heeft plaatsgevonden aan het begin van de kermisweek. De organisatie wil van de vijftiende editie, het drievoudig lustrum, een One en Only Special maken. Ditmaal niet aan de start van de kermis, maar enkele dagen nĂ¡ de Kerstmis. De One en Only Hol van (kerst)Bal naar (olie)Bol start op vrijdag 30 december 16.00 uur bij het clubhuis van De Boel de Boule aan het Sportpad te Roelofarendsveen.

hol-naar-bol

Waar we ons afgelopen september rondom de Kuil in Oude Wetering nog waanden in de carnavalssferen van een tropisch Rio de Janeiro, zal de route ditmaal 15 rondjes lang door het Winterwonderland van de straten in De Bloemen en de bloemenbuurt gaan. Jij als loper kan daar licht brengen in deze donkere dagen, hol in je mooist verlichte kerstoutfit door de straten van De Bloemen en ren 2017 tegemoet op de klanken van Happy New Year.

Inschrijven voor de estafette-marathon kan, behalve met vier personen, nu ook met drie- of tweetallen. Individuele marathonlopers zijn natuurlijk ook welkom. Heb jij altijd al eens willen lopen waarbij je de gehele route aangemoedigd wordt door een uitzinnig publiek? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie http://www.oneenonly.nl/

Artikel bron: OneenOnly