Reanimatiecursus voor Roy

Roelofarendsveen – Roy Schouten kreeg 3 weken terug de diagnose PPMS… Roy Schouten weet als geen ander hoe het is om een leven te redden. Door een succesvolle reanimatie redde hij 4,5 jaar geleden het leven van zijn eigen vader!

crowdfunding Roy

Het bedrijf www.levensreddend.nl biedt een cursus reanimeren aan voor het goede doel. Met jouw inschrijving help je mee aan het redden van één leven: Dat van Roy!

Jij kunt je nu inschrijven voor een cursus reanimeren en de opbrengst gaat geheel naar het goede doel: de Crowdfund actie voor Crowdfunding voor Roy. Betaling vooraf op de cursusavond zelf.

Datum: donderdag 2 maart

Locatie: Café Jan Punt (café Heemskerk)

Aanvang: 19.00 uur

Start cursus: 19.30 uur, afsluiting: 21.30 uur

Kosten: 25 euro

Inschrijving: crowdfundingvoorroy@gmail.com

(vul je volledige naam en geboortedatum in i.v.m. certificaat)

Het leven van Roy Schouten uit Roelofarendsveen staat volledig op z’n kop nadat hij 3 weken geleden te horen heeft gekregen dat hij de verschrikkelijke auto-immuunziekte PPMS heeft. Dit is een progressieve en zeldzame variant van MS (Multiple Sclerose). Deze aandoening kent een ziektebeeld met maar één richting en die gaat naar beneden. Roy wil het hier niet bij laten zitten. Hij wil het gevecht aangaan en kiest voor een revolutionaire behandeling in Israël. Voor deze levensreddende behandeling is veel geld nodig: maar liefst 160.000 euro. Kom in actie!

Over Levensreddend.nl: Dit bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfshulpverlening, EHBO-reanimatietraining en AED-verkoop

Artikel bron: KenBnieuws