Puberbeurs 10 november

Kaag en Braassem – Het opvoeden van pubers is soms een uitdaging: ze zijn zelfstandiger, hebben een duidelijke mening en zijn op zoek naar zichzelf. Op donderdag 10 november organiseert het CJG Kaag en Braassem, in samenwerking met verschillende organisaties, een gratis informatiebeurs over het opvoeden van pubers. Het thema voor dit jaar is “Sociale media – Sexting en Alcohol”.

cjg-puberbeurs

Pubers zijn leuk, maar soms ook flink lastig. Ze zijn op zoek naar zichzelf maar hebben tegelijkertijd luid en duidelijk een eigen mening. Pubers en daarmee hun ouders staan voor vele belangrijke vragen en meningen zoals: “Welke foto’s kun je wel of juist niet posten?” of “Als ik niet antwoord op dit appje dan hoor ik er niet meer bij!”. Als ouder vraag je jezelf soms af waar dit vandaan komt en vooral hoe je dit kunt hanteren in de opvoeding. Samen met de acteurs gaan we op zoek naar antwoorden.

De puberbeurs is voor ouders van kinderen in de leeftijd van 10 tot 19 jaar, professionals en andere geïnteresseerden. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur op het Bonaventuracollege Schoolbaan in Roelofarendsveen. Voor meer informatie, kijk op www.cjgkaagenbraassem.nl.De puberbeurs is voor ouders van kinderen in de leeftijd van 10 tot 19 jaar, professionals en andere geïnteresseerden. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur op het Bonaventuracollege in Roelofarendsveen. Voor meer informatie, kijk op www.cjgkaagenbraassem.nl.

 

Artikel bron: CJG Kaag en Braassem