Prijswinnaars Kom in de Kas ontvangen hun prijzen

Kaag en Braassem – Kom in de Kas 2017 was wederom een groot succes. Op zaterdag 1 april jl. bezochten ruim 3.000 bezoekers de elf deelnemende tuinbouwbedrijven aan de Flora- en Geestweg in Roelofarendsveen. De jongste bezoekertjes konden deelnemen aan de Kom in de Kas kleurwedstrijd. Op 17 mei werden de winnaars van deze bloem- en kleurrijke wedstrijd in het zonnetje gezet bij Rabobank Groene Hart Noord.

kom in de kas

Zeven winnaars Dat veel kinderen op 1 april jl. Kom in de Kas bezochten bleek onder meer uit het grote aantal kleurplaten dat de organisatie van Kom in de Kas ontving. Uit al die kleurige inzendingen koos de organisatie de zeven allermooiste. Deze kleurplaten waren ingekleurd door Bram (4 jaar), Saar (5 jaar), Mila (6 jaar), Jetteh (7 jaar), Noortje (8 jaar), Denise en Daisy (beiden 9 jaar) en Roos (11 jaar).

Deze prijswinnaars werden, vergezeld door hun ouders en/of grootouders, op woensdagmiddag 17 mei door Nico Castelein van Rabobank Groene Hart Noord ontvangen met limonade en wat lekkers. Aansluitend overhandigde Ron van der Zwet, een van de organisatoren van Kom in de Kas, ze een mooie prijs die bestond uit een minituintje, cadeaubon en een bidon. Hij complimenteerde de kinderen en vertelde dat het duidelijk zichtbaar was dat ze erg hun best hadden gedaan op het inkleuren van de tekening. Als voorbeeld daarvan toonde Ron een kleurplaat die extra versierd was met gedroogde boterbloemen en een kleurplaat die ingekleurd was door twee vriendinnetjes die erop vermelden dat ze samen best een prijsje konden delen.

De organisatie van Kom in de Kas bedankt alle bezoekers voor hun aanwezigheid en alle vrijwilligers en sponsors voor hun bijdrage aan deze succesvolle dag. De volgende editie van Kom in de Kas vindt plaats in 2019. Ook dan bent u weer van harte welkom.

Artikel bron: Kom in de Kas