Politie zoekt getuigen van een serie auto-inbraken

Leimuiden – De politie onderzoekt een serie autoinbraken in Leimuiden. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze inbraken.

leimuiden

De autoinbraken vonden plaats tussen dinsdag 11 oktober 2016 22:00 uur en woensdag 12 oktober 2016 08:00 uur in de omgeving van Kievit te Leimuiden. Ook werden autoinbraken gemeld aan de Patrijs, Fazant, Rietlanden en Kerklaan.

Tot nu toe zijn bij de politie 5 aangiftes binnengekomen van autoinbraken in de genoemde nacht. De politie roept eventuele andere gedupeerden ook op om aangifte te doen, om een zo compleet mogelijk beeld van deze diefstalreeks te krijgen.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten: Rond het tijdstip van de autoinbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?

Rond het tijdstip verdachte voertuigen (brom)fietsen gezien in de straat of in de omgeving?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze autoinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of www.politie.nl. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Artikel bron: Politie KenB