Politie zoekt getuigen mishandeling in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen – op dinsdag 22 november 2016 tussen 17:30 uur en 17:35 uur heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op de #Populierenstraat in Roelofarendsveen.

Het slachtoffer, een 72-jarige man uit Roelofarendsveen reed over de Alkemadelaan bij de rotonde met de Meerkreuk. Daar kwam vanaf links, de richting van de Rembrandt van Rijnsingel een fietser zonder licht aan. Het slachtoffer kon een aanrijding net voorkomen en sprak de fietser aan. De fietser gooide zijn fiets neer en gaf vermoedelijk een schop tegen de auto. Daarna reed de fietser door de Populierenstraat op. Het slachtoffer moest ook de Populierenstraat op en kwam de fietser weer tegen. Het slachtoffer wilde de fietser duidelijk maken dat hij geschrokken was en stapte uit. De fietser gaf toen een klap aan het slachtoffer. Het slachtoffer kwam ten val en verloor het bewustzijn.

Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer zijn kaak gebroken was. Ook had hij een hersenschudding opgelopen. Mede hierdoor kon de man pas later aangifte doen.
De politie is op zoek naar de fietser. Heeft u rond de genoemde tijdstippen gereden op de Alkemadelaan of de Populierenstraat en heeft u iets gezien van deze mishandeling? Neem dan contact op met de politie via 09008844. U kunt verwijzen naar het proces-verbaalnummer 2016327020.

Auteur: Politie Kaag en Braassem
Artikel bron: https://www.facebook.com/politiekaagenbraassem/