Politie maakt proces-verbalen op en zoejt inbrekers boten

Kaag en Braassem – Op vrijdag 1 juni heeft de Politie Kaag en Braassem 6 jongeren proces-verbaal aangezegd ter zake onbevoegd ophouden op het schoolplein aan de Rembrandt van Rijnsingel in Roelofarendsveen art. 461 SR . Dit omdat er recent vernielingen zijn gepleegd.

Op zaterdag 2 juni rond 06:00 uur werd een 24-jarige man uit Gouda gecontroleerd op de N207 bij Leimuiden. De man bleek bij een speekseltest onder invloed van drugs, tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Op zaterdag 2 juni is tussen 07:00 en 16:00 uur door het regionaal verkeershandhavingsteam (RVHT) van de eenheid Den Haag is een snelheidscontrole gehouden rondom de Vriezenweg in Leimuiden. Met de lasergun werd gecontroleerd, dit leverde een bekeuring op voor 16 bestuurders. Één van de bestuurders moest zijn rijbewijs inleveren, hij reed 117 km/h waar 60 km.h de maximumsnelheid was.

Op zondag 3 juni is tussen 20:15 en 22:15 uur gecontroleerd met behulp van een rollenbank op de constructiesnelheid van bromfietsen. De controle vond plaats ter hoogte van het gemeentehuis in Roelofarendsveen. Wijkagent Hennie Wilthof was hierbij ook aanwezig, hij had diverse klachten vanuit zijn wijk. Bij de controle zijn 7 bromfietsen gecontroleerd waarvan er 5 een proces-verbaal hebben gehad wegens de overschrijding van de constructiesnelheid. (Foto 1 via: https://twitter.com/WAGKaagBraassem)

Vorige week zijn er verschillende boten opengebroken in de haven van Kaageiland. Bent u slachtoffer geworden van diefstal af/uit uw boot. Doe aangifte.

Op maandag 4 juni was het weer eens raak op de A4 thv Roelofarendsveen. Een kop-staartbotsing met 3 auto’s. @ afgesloten rijstroken keveren meteen een flinke file op in de avondspits. De voorste 2 auto’s konden verder rijden. De achterste wilde niet meer starten en is meegenomen door bergingscentrale H. van der Vliet.

Bron: https://twitter.com/WAGKaagBraassem, https://twitter.com/Wijkag_Rhianne en politie K&B.

Artikel bron: Politie