Politie Kaag en Braassem pakt wetsovertreders aan

Leimuiden – Op zaterdag 2 juni rond 06:00 uur werd een 24-jarige man uit  Gouda gecontroleerd op de N207. De man bleek bij een speekseltest onder invloed van drugs, tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Leimuiden – Op zaterdag 2 juni is tussen 07:00 en 16:00 uur door het regionaal verkeershandhavingsteam (RVHT) van de eenheid Den Haag is een snelheidscontrole gehouden rondom de Vriezenweg. Met de lasergun werd gecontroleerd, dit leverde een bekeuring op voor 16 bestuurders. Één van de bestuurders moest zijn rijbewijs inleveren, hij reed 117 km/h waar 60 km.h de maximumsnelheid was.

Noorden – Op zaterdag 2 juni kregen wij rond 12:20 uur een melding van een aanrijding in Noorden. De aanrijding bleek eenzijdig te zijn, de bestuurder een 70-jarige man uit Zegveld bleek door onduidelijke redenen tegen een paal gereden te zijn. Omdat er medisch het een en ander niet in orde was is zijn rijbewijs ingenomen en opgestuurd naar het CBR, pas na een medische keuring kan de man zijn rijbewijs eventueel terug krijgen.

Roelofarendsveen – Op zondag 3 juni is tussen 20:15 en 22:15 uur gecontroleerd met behulp van een rollenbank op de constructiesnelheid van bromfietsen. De controle vond plaats ter hoogte van het gemeentehuis van Gemeente Kaag en Braassem. Wijkagent Hennie Wilthof was hierbij ook aanwezig, hij had diverse klachten vanuit zijn wijk. Bij de controle zijn 7 bromfietsen gecontroleerd waarvan er 5 een proces-verbaal hebben gehad wegens de overschrijding van de constructiesnelheid.

Artikel bron: Politie