Poging woninginbraak: inbreker schrikt van postbezorgster

Leimuiden – – Een oplettende postbezorgster heeft op vrijdagmiddag 2 februari vermoedelijk erger voorkomen, toen zij een man zag rommelen aan een raam van een woning aan de Prunusstraat. Toen de man de bezorgster in de gaten kreeg, schrok hij zichtbaar en liep direct weg in de richting van de Robiniahof.

Politieagenten die naar aanleiding van deze melding bij de woning aan de Prunusstraat aankwamen, zagen dat er inderdaad was geprobeerd om in te breken. De bewoners doen dan ook aangifte van poging tot woninginbraak.

GETUIGE/INFO?
———————
De poging inbraak werd gepleegd tussen 13:30 en 13:45 uur. Heb je iets van deze inbraakpoging gezien of een verdachte situatie waargenomen die hier mogelijk iets mee te maken heeft, dan komen we graag met je in contact. Stuur ons een privébericht óf bel met het algemene politienummer 0900-8844. Anonieme tips zijn ook welkom via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

HETERDAAD = 112:
————————–
Ben je getuige van een situatie waarbij je vermoedt dat er wordt ingebroken? Bel dan altijd 112! We doen er vervolgens alles aan zo snel mogelijk ter plaatse te gaan en proberen via Burgernet en de diverse Buurt-WhatsAppgroepen andere mensen in de omgeving direct mee te laten kijken.

 

 

Artikel bron: Politie