Pilot wijkschouw Botenbuurt Oude Wetering

 Oude Wetering – In de gemeente Kaag en Braassem streven we naar een schoon, heel en veilig woonklimaat, zodat u  prettig kunt wonen in uw wijk. U weet het beste wat er speelt in uw eigen buurt of wijk en daarom organiseren de gemeente en woningcorporatie MeerWonen een wijkschouw. Hierbij lopen wij samen met u door de wijk en gaan met elkaar in gesprek over praktische zaken en de beleving van de wijk.

De eerste schouw vindt plaats in de Botenbuurt in Oude Wetering op woensdag 28 juni van 16.00 tot 18.00 uur. Naast diverse medewerkers zijn ook wethouder Herman Haarman van de gemeente en directeur Peter Hoogvliet van MeerWonen aanwezig. We verzamelen op de hoek van de Watergang en de Vlet en rekenen graag op uw komst.

Bij deze schouw bekijken we onder andere elementen in de openbare ruimte, zoals  parkeergelegenheid, het groen in de wijk en bestrating,  aan de hand van een ‘schouwgids’. Daarin staat aangegeven op welk niveau de voorzieningen moeten zijn. Samen beoordelen we of alles voldoet aan het gewenste niveau en zo niet, hoe dit opgelost zou kunnen worden. Daarnaast horen wij graag van u wat u prettig vindt aan uw wijk en wat er verbeterd kan worden.

Aanmelden

De gemeente en MeerWonen bekijken dan welke zaken al goed zijn en wat we op korte termijn en langere termijn kunnen verbeteren. Schouwt u mee? Heel graag! We ontmoeten u graag op de 28ste om 16.00 uur! Geef u op via info@kaagenbraassem.nl o.v.v. wijkschouw Botenbuurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw P. Schulpen van de gemeente via info@kaagenbraassem.nl of via telefoonnummer 071-332 72 72.

Artikel bron: Gem. KenB