Organisatoren “Open Coffee Kaag en Braassem” stoppen – vacature!

 

Kaag en Braassem – Soms loopt het pad anders dan verwacht….. Met ingang van januari 2018 stoppen organisatoren Karin Heppener en Cinda Raaphorst met de organisatie van de Open Coffee Kaag en Braassem. Door toenemende zakelijke activiteiten van beiden is er onvoldoende tijd om de bijeenkomsten van de Open Coffee Kaag en Braassem te blijven organiseren.
Wanneer je het leuk vindt om deze taak over te nemen, jezelf nog zichtbaarder te maken, jouw bedrijf een podium te geven en daarmee je netwerk te vergroten, dan horen we graag van je! Met ingang van 2018 worden er vooralsnog geen nieuwe bijeenkomsten georganiseerd, wel heeft een aantal bedrijven aangegeven geïnteresseerd te zijn om gastheer te zijn voor een bijeenkomst.

Open Coffee is een laagdrempelige netwerkochtend die de 2de dinsdag van de maand gegeven wordt op steeds een andere locatie in de gemeente. Vanaf 8.45 tot ongeveer 11.00 uur is er gelegenheid om te netwerken. Het gastbedrijf kan een praatje houden en eventueel een rondleiding geven.

Succesvolle zaken toegewenst en met hartelijke groeten,
Cinda Raaphorst en Karin Heppener

Meer info: http://opencoffee-kaagenbraassem.nl/

Artikel bron: KenBnieuws