Oproep Monument-eigenaren: Aanmelden Open Monumentendag

Kaag en Braassem -Zaterdag 9 en zondag 10 september staat de Open Monumentendag weer op de agenda. Dit jaar is het thema ‘Boeren, Burgers en Buitenlui’. De gemeente Kaag en Braassem en Kaag en Braassem Promotie stellen het zeer op prijs als eigenaren van zowel gemeentelijke- als Rijksmonumenten of architectonisch interessante gebouwen bereid zijn hun pand open te stellen.
Net zoals de vorige edities wordt er de mogelijkheid geboden om gratis aan te sluiten op de promotiecampagne.

Als u wilt deelnemen aan Open Monumentendag 2017 en uw monument op één of beide dagen wilt openstellen, dan kunt u zich inschrijven door een mail te sturen naar webredactie@rondomkaagenbraassem.nl met daarin de volgende informatie: naam en adres monument, uw telefoonnummer, omschrijving van het monument, welke dag(en) geopend, openingstijden, eventuele activiteiten/rondleidingen bij het monument, een aantal foto’s (groter dan 1MB), een aantal leuke (korte) weetjes over het monument.

Kaag en Braassem Promotie hoopt van harte dat u deelneemt aan deze dag en hen helpt Kaag en Braassem op de kaart te zetten. Mocht u vragen hebben over deelname aan deze dag, dan kunt u mailen naar webredactie@rondomkaagenbraassem.nl.

Artikel bron: Rondomkaagenbraassem