Doe mee met eigen energieopwekking op andermans dak

Kaag en Braassem – KBenergie is een nieuw op te richten energiecoöperatie in de gemeente Kaag en Braassem. In samenwerking met de gemeente gaat de coöperatie de mogelijkheid van duurzame energieopwekking bevorderen. Zij wil dat realiseren door het voor alle inwoners van de gemeente mogelijk te maken eigen energie opwekken met zonnepanelen op andermans dak. Wanneer u mee wil doen meldt u dan aan en wordt en deelnemer van de coöperatie.

zonnepanelen

KBenergie start binnenkort met haar eerste project van 220 panelen op het dak van het gemeentehuis. Of u nu een koop / huurhuis of geen geschikt dak hebt of u vindt zonnepanelen op uw dak simpelweg niet mooi. KBenergie biedt u de oplossing om toch te kunnen profiteren van zonnestroom via de zogenaamde postcoderoosregeling. U draagt dan bij aan minder CO2 uitstoot, minder opwarming van de aarde en ook niet onbelangrijk, besparen op uw energienota.

Wat moet u doen

Meldt u aan op de website van Zon op Nederland ( https://www.zonopnederland.nl/gebruiker-mijn-inschrijvingen/ ), registreer op de gebruikerspagina. Registratie- mailtje terug met inlogcode- vanuit die mail inloggen- rest van de gegevens invullen. Voor vragen kunt u terecht op duurzaam@kbenergie.nl

Auteur: Job Grovenstein
Datum: 26-10-17
Tijd: 19:30
Einddatum: 07-11-17
Eindtijd: 21:30
Aanbieder: KBenergie
Locatie: Bonaventuracollege Schoolbaan 1 Roelofarendsveen