Open middag bij Bridge ’86 Leimuiden Iedereen is welkom

BRIDGEN: IEDEREEN KAN HET LEREN

Bridge is een spannend en vooral boeiend kaartspel waaraan u veel plezier kunt beleven.

Bij bridge speelt u samen met uw partner tegen twee tegenstanders. Bij elk spel probeert u met uw partner meer slagen te maken dan uw tegenstanders. Omdat u steeds tegen andere paren speelt, is bridge een sociale sport.

U ontmoet  veel verschillende mensen en kunt tot op hoge leeftijd  overal en tegen iedereen bridgen.

Bridge ’86 Leimuiden biedt u de mogelijkheid om dit kaartspel onder de knie te krijgen.

Vanaf maandag avond 1 oktober start bridgedocent Marlon van Tillo bij café Keijzer, Dorpsstraat 30  te  Leimuiden een beginnerscursus .  Marlon is een gepassioneerd bridger en wil u graag de fijne kneepjes van de bridgesport bijbrengen. Dit doet hij op een duidelijke, rustige en interactieve manier met veel aandacht voor de groep in drie series van 7 avonden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het bridgespel en de cursus?  Marlon  biedt u een gratis introductie aan. Zaterdagmiddag 22 september van 13.00 tot 15.00 uur geeft hij uitleg over de inhoud van de cursus en hoe het er bij het bridgen aan toe gaat:  slagen maken , bieden, partnerschap etc. Opgeven voor deze inspirerende middag is niet nodig, iedereen is welkom om 13.00 bij  café Keijzer,  Dorpsstraat 30  te Leimuiden. Bridge ’86 biedt u hierbij een kopje koffie of thee aan.

Voor meer informatie en opgeven:  Maria Straeter, 0172 507233, mstraeter@hotmail.com of Marlon van Tillo, 06 44231027, marlonvantillo@hotmail.com