Open Dubbel Toernooi Leimuiden weer succesvol qua inschrijvingen

Leimuiden – Voor het Open Dubbel Toernooi van TV Leimuiden hebben zich 571 personen zich ingeschreven, in zowel het 25+ als 50+ toernooi. Daarmee is het toernooi weer overvol en dus succesvol.  Eerdaags zullen weer een aantal spelers uitgeloot worden om alles passend te krijgen.

Het 25+ Toernooi begint a.s. zaterdag 19 augustus om 09.00 uur, finales zijn op zondag 27 augustus, Doordeweeks vangen de wedstrijden aan om 18.00 uur, in het weekend om 09.00 uur. Het 50+ Toernooi begint maandag de 21e om 09.00 uur (tot 17.30) en duurt tot en met vrijdag. De spelers spelen in 15 verschillende onderdelen, 4 t/m 8, dubbel in de vormen heren, dames en gemengd en zullen via een afvalsysteem proberen de finales te bereiken.

Bijzonder is ook dat iedere dag een heerlijk avondeten is te koop voor 8 euro, iedere dag koken leden van de club. Op de website en facebook van TV Leimuiden en het OT Toernooi staat per dag het menu. Overdag zijn er heerlijke broodjes verkrijgbaar.

TV Leimuiden en toernooidirecteur Richard Klein nodigen iedereen uit voor haar sportieve hoogtepunt van het jaar, om de wedstrijden te bekijken, te komen dineren enz., de vereniging is gevestigd aan de Beukenlaan 48.