Open dag Voedselbank, een stap in de toekomst

Roelofarendsveen – De Voedselbank KBEO is op 10 oktober 2016 verhuisd naar het huidige pand aan het Veenderveld in Roelofarendsveen. Met financiĆ«le hulp van de Rabobank is er de afgelopen tijd een verdieping in het pand gemaakt. Ook zijn alle houten stellingen vervangen door stalen stellingen en zijn de tafels waarop de voedselpakketten uitgestald worden, vervangen door rvs tafels. Al deze veranderingen zijn nodig om aangesloten te zijn en blijven bij de Voedselbanken Nederland.

voedselbank

Om al deze aanpassingen te laten zien, organiseerde de voedselbank vandaag een open dag. Voorzitter Martijn Koek bedankte in zijn speech oa alle donateurs en vrijwilligers. Hij vertelde tevens, dat de opbrengst van de Rotary quiz besteed gaat worden aan nieuwe, staande koelkasten. Hierna nam burgemeester Van der Velde het woord. Zij feliciteerde de voedselbank met het vernieuwde pand en bedankte iedereen voor zijn of haar inzet.

Denkt u de voedselbank nodig te hebben, of wilt u de voedselbank helpen met helpen, kijk dan eens op de website: https://voedselbank-kbeo.nl/

Artikel bron: KenBnieuws
Foto bron: kenBnieuws