Open dag Aspergehof

Woubrugge – Zaterdag 22 april houdt de Aspergehof open dag. Tijdens deze dag kunt u zich verwonderen over de groei- en oogstwijze van asperges.

aspergehof

De hele dag vinden er rondleidingen, activiteiten en proeverijen plaats. Ook het sorteren en automatisch schillen van asperges komt aan bod. Uiteraard kunt u speciaal op deze dag uw asperges gratis laten schillen door de automatische schilmachine.

Proef heerlijke wijnen van ‘t Huys, geselecteerd voor bij asperges! En speciaal voor u zijn er allerlei streekproducten te proeven. Vol passie zijn de standhouders over hun product. Bijvoorbeeld de allerlekkerste Woubrugse boerenkaas of laat u bekoren door de ambachtelijk Bawykof zalm van meesterkok Rien Heemskerk. Om uw vingers bij af te likken!

Dit jaar zijn er ook huisgemaakte jams (ook suikervrij) bij, stoere haarden voor in de tuin, heerlijke appellikeur, tuinbeelden en kleding met een aparte twist. En nog veel meer.

Natuurlijk is er ook voor de kinderen aan de kinderen gedacht op de open dag van de Aspergehof. Een kinderworkshops, verse aardbeien proeven en een springkussen. Of misschien mogen zij wel een asperge steken…

 

Van 10:00 tot 17:00 uur bent u van harte welkom op de Boddens Hosangweg 63 te Woubrugge.

Artikel bron: Aspergehof