Roelofarendsveen – Zondag 26 maart werd voor de derde keer het Creatief / Verwen evenement door en voor Stichting Droomdag gehouden. Dit vond plaats in sportcomplex De Tweesprong. Er was voor jong en oud wat te doen. De ontvangst was dit keer in stijl. Een echte lakei ontving onze gasten op een mooie blauwe loper. Voor informatie, een ballon, aantal paaseitjes raden, tulpen kopen, een bod doen op een mooi schilderij of beeld en om een kaarsen beeldje te kopen, kon iedereen terecht in onze Droomdagkraam.

Daarna kon iedereen door voor een heerlijke massage, lekker je nagels laten lakken, make-up advies, een mooie vlecht of je haar op laten steken en je voeten heerlijk laten behandelen. Diverse creatieve workshops, zoals cupcakes versieren, armbandjes maken, vogelhuisjes beplakken, sleutelhangers maken, een vilten aquarium in een potje maken, wasco schilderijtjes, je eigen paasei maken en een handletter workshop behoorde allemaal tot de mogelijkheden.  Een stoere glittertattoo of je gezicht mooi laten schminken, een ballonfiguur en even uitrazen op het springkussen kon ook nog.  Als dat niet spannend genoeg was kon je op de foto met een echte roofvogel. Hoe stoer is dat!

roofvogel roofvogel2

Bij het enveloppenspel waren veel en mooie prijzen te winnen. De pinata is gewonnen door Mariska van Zon, de stepjes annex loopfietsjes zijn gewonnen door Nijs en Dhr de Jong. Het weekendje weg, gesponsord door vakantiepark De Stoetenslagh en “Vakantie met kinderen”, is gewonnen door Ria Kamp. Heel veel plezier met de gewonnen prijzen.

De stapel kazen woog 18,651 kg. Mevrouw van Es zat daar met 19 kilo het dichts bij.
In de pot met paaseitjes zaten er 121. Mevrouw Kooloos zat daar met 106 het dichts bij.
Alle prijzen zijn inmiddels bij de winnaars gebracht.

Van Ans Jansen van Atelier Jasmijntje kregen wij een beeld om te verkopen. Deze leverde 80 euro op. Van Anka Egberts kregen wij twee prachtige schilderijen. Op een daarvan is 25 euro geboden, maar dat mag zeker meer worden, Deze twee schilderijen komen binnenkort op Facebook en de website, waarna erop geboden kan worden.

De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan de gezinnen die een Super Droomdag goed kunnen gebruiken. De opbrengst tot nu toe is: 1.669,25 euro.
Een mooi bedrag dat wij zonder onze deelnemers, sponsors en vrijwilligers nooit bij elkaar hadden kunnen halen. Wij zijn iedereen die op welke manier dan ook mee gewerkt heeft heel erg dankbaar. Natuurlijk ook grote dank aan alle bezoekers. Zonder jullie was dit evenement niet geslaagd!