Op zoek naar nieuw waterpolo talent

Roelofarendsveen – Ben jij al bekend met de leuke sport waterpolo? Wij zijn namelijk op zoek naar nieuw waterpolo talent!

Dit seizoen hebben we drie jeugdteams bij Z&PC Alkemade. Twee D teams (11-13 jaar) en een E team (vanaf 9 jaar tot 11). Maar we zijn op zoek naar kinderen die ons mini polo team willen vormen.

waterpolo-talent

Elk week krijg je training. We leren je om met een bal om te gaan in het water, het zwemmen met een bal, het samen spelen met je teamgenoten, maar vooral om plezier te hebben in het water.

Jet (10 jaar): Nadat ik mijn zwemdiploma had gehaald ben ik eerst gaan sterzwemmen om nog beter te gaan zwemmen. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat voor sport ik wilde gaan doen, en toen ben ik eerst een paar maanden gaan trainen bij de mini waterpolo. Ik leerde daar hoe ik een bal moest passen, en moest vangen, en hoe ik samen moest spelen met mijn teamgenootjes. Ik vond dat super leuk. Je speelt eens per 6 weken een toernooitje, zo leer je samen te spelen, de spelregels, rond te passen, maar je leert ook heel veel plezier te hebben, nu speel ik bij het eg1 team en zijn we vorig jaar kampioen geworden en ook dit jaar gaat het heel erg goed.

Zou je ook bij ons in het miniwaterpoloteam willen komen spelen? Je bent heel erg welkom! Wij zijn namelijk op zoek naar jouw! Ben jij tussen de 8-10 jaar oud, heb je zwemdiploma’s? Wil je graag op een balsport maar niet zomaar een sport, zoek je uitdaging? Dan moet je komen waterpoloën bij Z&PC Alkemade, je bent welkom op donderdag van 17.30 – 18.15 uur. Je kunt dan kennismaken met deze leuke watersport. Zie ik je snel?

Voor vragen kun je contact opnemen met Sjoerd van Schaick 06-29735416

Auteur: KenB nieuws