Op zoek naar gered gereedschap door Vraag en Aanbod

Kaag en Braassem – De M.O.V (Missie Ontwikkeling Vrede) doet een beroep op u in de schuur, zolder of elders in huis op zoek te gaan naar gereedschap wat u wellicht niet meer gaat gebruiken. Zij gaan het zaterdag 11 maart inzamelen met vele vrijwilligers om het een nieuw leven te geven in de derde wereld nadat hier internationale langdurige werkloze jongeren het hebben opgeknapt. Zij worden getraind in het arbeidsritme en worden ondersteund bij het vinden van een reguliere baan.

De opgeknapte materialen gaan naar de derde wereld waar mensen in staat worden gesteld een beroepsopleiding te volgen en ter plaatse in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

U kunt onderstaand gereedschap aanbieden:

Breimachines, Naaimachine, gereedschappen van timmerman, loodgieter, automonteur, schoenmaker en elektricien. Eenvoudig landbouwgereedschap, draagbare generatoren, compressoren, waterpompen, elektrisch laswerk, rolstoel,schoon beddgoed en professioneel handgereedschap, geen doe het zelf.

Het algemeen verzamelpunt van de kernen van Fransiscus is achter de Petruskerk bij het schuurtje, Noordeinde 187, Roelofarendsveen.

Inleveren 11 maart van 10-12 en van 13-16 uur.

Hoogmade 11 maart van 13-14 uur bij de R.K Kerk aan de Kerkstraat.

Rijpwetering/Oud Ade 11 maart bij de kerk in Oud Ade van 13-14 uur.

Bij vragen kunt u contact opnemen met6 Betty Bank 071-5012007 of Jeanne Borst 071-5012342

Auteur: Job Grovenstein
Artikel bron: M.O.V.