Ontwerp van Alkeburcht 2 van EVVW

Roelofarendsveen – Voor de mensen die graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de Alkeburcht. EVVW is één van de twee partijen waar de gemeente mee praat over de verdere ontwikkelingen rond de Alkeburcht. Dit is het lokale initiatief. Dus, wil je op de hoogte blijven, like die pagina dan even.

alkeburcht 2

Wij krijgen veel vragen van belangstellende en daarom hebben wij besloten via deze pagina onze ideeën te delen. Wij zijn 1 van de 2 partijen waar de gemeente verkennende gesprekken mee heeft. Dus dit zijn concepten hoe het er uit kan gaan zien. Wij worden zelf erg blij van de visuele uitwerkingen van de door ons gemaakte plannen.

Wie is EVVW

De EVVW groep is opgericht om gezamenlijk een plan in te dienen voor de nieuwe bestemming van de Alkeburcht. De EVVW groep staat voor Egberts,Verdel, Verhaar en Wesselman. Dit zijn 4 ondernemers die opgegroeid zijn in Roelofarendsveen en die daar ook hun bedrijven hebben gevestigd. Zij zijn met dit project al een paar maanden met veel enthousiasme bezig en hebben ook al diverse gesprekken met de Wethouder en diverse betrokken Ambtenaren gehad. Het plan is om de Alkeburcht open te houden in de vorm van een multifunctioneel cultuurhuis 2.0. Daarnaast worden er nog 13 woningen gerealiseerd waarvan 10 sociale huurwoningen. Daarnaast zijn der voor de invulling en het gebruik van het cultuurhuis veel goede ideeën. Dit ook in samenwerking met andere ondernemers en betrokkenen.

 

Artikel bron: KenBnieuws/EVVW