ODV maritiem en gemeente bekrachtigen samenwerking

Kaag en Braassem – Op woensdagmiddag 5 december ondertekenden ODV Maritiem en de gemeente Kaag en Braassem de overeenkomst voor het verzorgen van de #veerdienst tussen Kaag en Buitenkaag. Met deze ondertekening bekrachtigen beide partijen de samenwerking vanaf 1 januari 2019.
ODV Maritiem gaat de veerdienst vanaf 1 januari 2019 verzorgen voor een periode van 10 jaar. Na twee jaar wordt de samenwerking geƫvalueerd en kan het college het contract voor de resterende 8 jaar verlengen. Na de periode van 10 jaar wordt het college in staat gesteld het contract nogmaals met 10 jaar te verlengen.

Vorige week verzorgde ODV Maritiem al een informatieavond op Kaageiland, om kennis te maken met de bewoners en gebruikers van de veerdienst. Een avond, waar de heer Hoorweg van ODV Maritiem met een goed gevoel op terugkijkt.

Wethouder Yvonne Peters heeft er vertrouwen in dat ODV Maritiem de komende jaren gaat zorgen voor een betrouwbare dienstverlening aan alle bewoners, werknemers en recreanten die de overtocht van en naar Kaageiland maken. Zoals men op Kaag gewend was!

Artikel bron: Gem. KenB