Nomineer uw vrijwilligers(organisatie) 2016

Roelofarendsveen –  Kent u iemand die bijdraagt aan het welzijn van een buur, familielid, een vereniging of een heel dorp? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing van de Vrijwilliger van het jaar. U heeft tot 3 december de tijd.

kb1 

In onze gemeente dragen veel mensen bij aan het welzijn van een buur, een familielid (denk aan mantelzorg), een vereniging, een heel dorp, de hele gemeente, noem maar op. De betrokkenheid in Kaag en Braassem is groot en we betekenen graag wat voor elkaar. Om deze vrijwilligers die zich tomeloos inzetten voor een ander te eren, organiseren De Driemaster, Lions Alkemade en de gemeente weer de vrijwilligersverkiezing.

Drie categorieën

Dit jaar zijn vrijwilligers te nomineren in de volgende categorieën:

  1. Jonge vrijwilliger – 17 tot 22 jaar.
    Lions Alkemade stelt de prijs beschikbaar voor de jonge vrijwilliger van 17 tot 22 jaar. Het gaat hier om een jeugduitwisseling in de vorm van een zomerreis naar een buitenlands gastgezin.
  2. Vrijwilliger van 22 jaar en ouder.
  3. Vrijwilligersorganisatie.

Nomineer vóór 3 december
Weet u iemand die zich inzet voor anderen? Of bent u trots op een bepaalde vrijwilligersorganisatie? Nomineer dan snel uw favoriet. Dat kan tot 3 december. U kunt zoveel vrijwilligers voordragen als u wilt. Dat kan eenvoudig digitaal door het invullen van het aanmeldformulier op www.kaagenbraassem.nl/vrijwilligersverkiezing.

Een jury beslist wie de winnaars worden. De prijsuitreiking is tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Die is op donderdag 5 januari 2017.

Artikel bron: Gem. KenB