Laatste dag: Nomineer uw vrijwilliger voor de vrijwilligersverkiezing

Kaag en Braassem – Kent u iemand die bijdraagt aan het welzijn van een buur, familielid, een vereniging of een heel dorp? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing van de Vrijwilliger van het jaar. U heeft tot 28 november de tijd. Het is dit jaar ook mogelijk om een inwonersinitiatief dat u van harte steunt te nomineren. De initiatieven komen in de categorie Vrijwilligersorganisatie van het jaar.

In onze gemeente dragen veel mensen bij aan het welzijn van een buur, een familielid (denk aan mantelzorg), een vereniging, een heel dorp, de hele gemeente, noem maar op. De betrokkenheid in Kaag en Braassem is groot en we betekenen graag wat voor elkaar. Om deze vrijwilligers die zich tomeloos inzetten voor een ander te eren, organiseren De Driemaster, Lions Alkemade en de gemeente weer de vrijwilligersverkiezing.

Drie categorieën

Dit jaar zijn vrijwilligers te nomineren in de volgende categorieën:

  1. Jonge vrijwilliger – 17 tot 22 jaar.
    Lions Alkemade stelt de prijs beschikbaar voor de jonge vrijwilliger van 17 tot 22 jaar. Het gaat hier om een jeugduitwisseling in de vorm van een zomerreis naar een buitenlands gastgezin.
  2. Vrijwilliger van 22 jaar en ouder.
  3. Vrijwilligersorganisatie – Inwonersinitiatief.

Nomineer vóór 28 november

Weet u iemand die zich inzet voor anderen? Of bent u trots op een bepaalde vrijwilligersorganisatie of steunt u een nieuw inwonersinitiatief? Nomineer dan snel uw favoriet. Dat kan tot 28 november. U kunt zoveel vrijwilligers of initiatieven voordragen als u wilt. Dat kan eenvoudig door het digitale formulier in te vullen en het document per mail te sturen naar info@kaagenbraassem.nl.

Een jury beslist wie de winnaars worden. De prijsuitreiking is dit jaar anders. Voorheen was dat tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar dit jaar houden we een Kerstreceptie op dinsdag 19 december 2017. Die avond worden de prijzen uitgereikt.

Lions Alkemade stelt de prijs beschikbaar voor de jonge vrijwilliger van 17 tot 22 jaar. Het gaat om een jeugduitwisseling in de vorm van een zomerreis naar een buitenlands gastgezin.
Binnenkort verschijnt het verslag van de vorige winnaar op deze pagina.

Artikel bron: gem. KenB