NK Legpuzzelen in Roelofarendsveen

Kaag en Braassem – Vanuit het hele land nemen puzzelfans in de leeftijd van 12 tot 75 jaar  het zaterdag 24 maart tegen elkaar op tijdens de finale van het NK Legpuzzelen in Roelofarendsveen.

Archieffoto legpuzzelen

In deze achtste editie van het grootste puzzelevenement van het jaar strijden 28 teams van 4 personen om de kampioenstitel van 2018. De bekende striptekenaar Jan van Haasteren zal de puzzel onthullen, die zo snel mogelijk gelegd dient te worden, en daarmee het NK officieel openen. Dick Heins, Rob Derks en Marco Eisinga van Studio Jan van Haasteren zullen het NK bijwonen.

Van 12 januari tot en met 17 februari hebben de voorrondes plaatsgevonden in Roelofarendsveen, Reek, Oudorp en De Lier waar puzzelaars een plaats konden bemachtigen voor de finale. Het NK is populairder dan ooit; er namen maar liefst drie keer zoveel deelnemers deel aan de voorrondes. Dit jaar streden meer dan 1000 deelnemers, verdeeld over 246 teams voor een finaleplek op 24 maart.


In Restaurant Wagenaar, Zuideinde 3b, te Roelofarendsveen begint de finale op zaterdag 24 maart om 19.00 uur met de ontvangst van alle deelnemers, om 19.30 uur is er een groepsfoto, om 19.45 uur wordt de nieuwe puzzel onthuld door Jan van Haasteren en Dick Heins, waarna om 20.00 uur de deelnemers kunnen starten.

Rond 22.30 uur is de prijsuitreiking.