Nieuwe website uitvaartbedrijf

Regio – Könst & Dunweg Uitvaartzorg heeft met passie gewerkt aan een nieuwe website. Met een herkenbaar en warmer uiterlijk, meer informatie en een actueel overzicht van de vele mogelijkheden rondom een uitvaart.

dunweg

Vernieuwing

Het nieuwe ontwerp sluit aan op de huisstijl van Dunweg. Hierdoor kunnen bezoekers makkelijker vinden wat zij zoeken. Het is een website van deze tijd, die overzichtelijk en inspirerend is en past bij de waarden en visie van Dunweg.

Daarnaast zijn social media als Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram geïntegreerd.

Nieuwe functionaliteiten

De nieuwe functionaliteit Inspiratie is toegevoegd. Dit is een plek waar door middel van tekst en beeld wordt weergegeven wat de vele mogelijkheden zijn op uitvaartgebied bij Könst & Dunweg. Hierdoor hopen wij u mee te nemen in de diversiteit om zo tot een passende uitvaart te komen.

Een andere nieuwe functionaliteit op de website is de Persoonlijke overlijdenspagina. Hier kunnen nabestaanden en bekenden de persoonlijke overlijdenspagina van hun dierbare bezoeken. Op deze pagina bestaat op verzoek van nabestaande de mogelijkheid tot condoleren of zijn de gegevens van de uitvaartplechtigheid terug te vinden.

De website van Könst & Dunweg Uitvaartzorg is vanaf nu online op www.konstendunweg.nl