Nieuwe mijlpaal voor Stichting Droomdag

Regio – Voor Stichting Droomdag was er weer een mijlpaal. Op zaterdag 17 februari hebben negen gezinnen hun Super Droomdag beleven. Het tiende gezin heeft helaas af moeten zeggen maar binnenkort worden zij benaderd voor een andere datum Dit betekende dat er achttien vrijwilligers van deze stichting zich gingen inzetten om de dag voor hun gezin onvergetelijk te maken. Dit wordt dan ook niet voor niets een Super-Super Droomdag genoemd.

Het beloofde een mooi feestje te worden want dit is uiteraard heel bijzonder.

Locatie was Center Parcs De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Droomdag deze dag te gast was bij Stichting Opkikker waar zij de hele dag gebruik mochten maken van de aanwezige activiteiten.

De gezinnen kwamen uit meerdere provincies waaronder Groningen en Noord Brabant maar ook uit onze regio. De eerste ontmoeting met hun vrijwilligers was voor de meeste gezinnen op De Eemhof  maar vanaf dat moment ging hun Super Droomdag dan ook echt van start. Zij konden deze dag hun zorgen even vergeten en met elkaar genieten van veel verrassingen.

Er werd volop gelachen, geknuffeld, gehuild, gedanst, gepraat maar bovenal ontzettend genoten van alle activiteiten. Veel dankbare mensen die verwonderd waren over hoeveel er mogelijk is op hun Droomdag. En dit kan niet zonder vele vrijwilligers. Van onze stichting maar zeker ook van Stichting Opkikker. Iedere vraag en verzoek wordt moeite voor gedaan. Een vervangende activiteit, een kleedje voor papa in de rolstoel, achtergebleven spullen die weer op de plek van bestemming komen, sterke mannen die een andere papa in een sportauto tillen; FANTASTISCH!! En de paraplu……hadden ze hooguit nodig tegen de stralende zon.

Artikel bron: St. Droomdag