Nieuw seizoen Stichting VJR van start

Roelofarendsveen/Oude Wetering – Het is je vast niet ontgaan dat de VJR is verhuisd. Vanaf zondag 1 oktober vind je ons iedere zondag in De Pegel, het clubgebouw van IJsclub  Alkemade aan de Baan 32 in Oude Wetering. Je bereikt ons zowel via de Baan als via het hek bij de Grundel.

Wij hebben zin in ons nieuwe seizoen. We hebben al onze spullen vanuit de Alkeburcht mee verhuisd, maar er is meer…

Fifa 18 komt vrijdag uit. Dit spel hebben we voor de Playstation besteld, hopelijk is het spel zondag binnen. De nieuwe Nintendo Switch is al binnen net als het eerste spel “Mario Kart 8”. Graag horen we van jou welk spel jij leuk vindt, zodat we kunnen beslissen welke spellen we nog meer kopen.

Daarnaast zullen we bij mooi weer natuurlijk gebruik gaan maken van het grote grasveld voor de deur. Misschien kunnen we zondag het spel van de week al buiten organiseren? Ook dit seizoen kun je tijdens het “Spel van de Week” weer munten winnen. Heb je nog munten van eerdere seizoenen? Neem deze zondag mee en wissel ze in voor € 1,- per munt.

Zondag 1 oktober is er gratis entree voor iedereen vanaf groep 6 tot 15 jaar. Wij zouden het leuk vinden als je langs komt. Je kunt zondag ook alvast je VJR-pas voor het hele seizoen bestellen. De prijs van een VJR-pas is € 25,-. Met een VJR-pas kun je het hele seizoen (tot eind april) iedere zondag “gratis” naar binnen, bij speciale activiteiten krijg je altijd korting. Kortom een flinke besparing op de reguliere prijs van € 1,50 per zondag.

Kom je zondag kijken hoe onze nieuwe locatie eruit ziet? Je ouders zijn ook van harte welkom om een bakkie te komen doen!

Artikel bron: KenBnieuws