Nieuw programma Koningsdag Leimuiden

Leimuiden – Het Oranje Comité Leimuiden presenteert met gepaste trots een geheel nieuw programma voor de viering van Koningsdag. Anders dan wat u gewend bent maar toch ook wel weer een paar goede oude bekende zaken zodat we de dag kunnen beleven als een echt feest.

Wat ons verheugd is dat we de senioren voor de Seniorenbingo meer kunnen laten genieten van een gezamenlijk feest in het centrum van Leimuiden. Dit jaar zal de bingo gehouden worden in De Boerderij die tegen het Dorpsplein aan ligt, waardoor iedereen in het centrum van Leimuiden van Koningsdag kan genieten.

vrijdag 21 april 2017 om 18:30 uur Scholenvoetbal – Locatie Sportpark Beukenlaan velden Kickers’69
Scholenvoetbal tussen ALLE basisscholen van Leimuiden en Rijnsaterswoude op het terrein van s.v. Kickers ’69. Alle scholen doen weer mee met teams van acht spelers bij zowel de meisjes als de jongens. Weer spannende wedstrijden zullen het publiek vermaken dus mis het niet en kom kijken en genieten wat onze Leimuidse talenten op de mat leggen.

Zaterdag 22 april 2017
Eten Bij René en een heerlijke band. Het succes van vorig jaar is er een vervolg op deze super avond. Genieten van een heerlijke kip of de fameuze Spare Ribs als voorloper van een heerlijke avond muziek. De partyband TOF! komt optreden en zal iedereen laten genieten van de eerste tot en met de laatste noot die gespeeld wordt.
Voor meer informatie over het programma kijk je op Bij René (Café René) en voor de band klik je hier.

Koningsdag 27 april 2017 – Locatie Dorpsplein Leimuiden
11:00 uur Start Vrijmarkt en opening alle attracties

13:00 uur Pannenkoekenfestijn voor de jeugd. Wij bakken de pannenkoeken maar wel zelf versieren en opeten natuurlijk.

13:30 uur Seniorenbingo met als thema “Bij Elkaar” in de Boerderij van Beieren.
De senioren worden door speciale sponsoren verwend met koffie met iets lekkers er bij, een drankje met een hapje en vooral bloemen en mooie prijzen.

HET TOETJE
Samen met Bij René (Café René) organiseren wij HEEL JEUGDIG LEIMUIDEN BAKT. Wij dagen de jeugd van Leimuiden uit om een taart te bakken die aan elke wedstrijd mee kan doen. Een vakkundige jury zal alle taarten beoordelen op o.a. originaliteit, kleur, presentatie en ook smaak.
EN er zijn prijzen te winnen!!!!

Programma :
Van 11:00 tot 14:45 uur kan je de taart komen brengen bij de jury

15:00 Tobbetjesteken 2.0 als speciale attractie voor koppels.
De Tobbetsteekbaan wordt opgebouwd maar anders als tijdens de Feestweek. Je zit naast elkaar en samen bedien je de stok om de ring te steken.
Daarbij gaan de Voetbaldart spelen. Darten maar dan met de voet de bal schieten op een groot dartbord.
EN EN EN : we gaan bowlen om de laatste punten te pakken te krijgen voor de totaal winst. Om de beurt gooien en de pinnen vallen om!!!
Gelijk gaat ook de grote HOTTUB open. Warm water om heerlijk in te vertoeven met veel personen. Er kunnen er wel 12 personen in dus neem gelijk je handdoek mee!!!!

Tussendoor zal Theatergroep A3 een speciaal optreden geven voor de jeugd. De gehele dag zal er op regelmatige tijden een optreden zijn.

16:00 uur Voice Kids Superstar Sam Selier
Onze held van The Voice Kids Sam Selier zal komen optreden!!!!

16:45 uur DJ Glenn gaat los
Een heerlijke afsluiting van de middag maar nog lang niet het einde!!! DJ Glenn zal de muziek laten schallen en de sfeer laten doorgaan tot zo lang als de gezelligheid er is.

Natuurlijk is er ook over een slecht weer scenario gedacht : De tent van Bij René zal dan weer gaan dienen als een gezellige huiskamer.

Ja, het is weer eens wat anders maar het is wel SUPER GAAF VET LEUK!!!!!!!

Dus geen reden meer te verzinnen om Koningsdag 2017 NIET in Leimuiden te hoeven vieren.

Meer info op: http://www.ocleimuiden.nl/koninginnedag/

Artikel bron: Oranje Comite Leimuiden