Nationale #ProfitFirstDag

Regio – “We willen dat alle ondernemers winst leren maken”, vertelt Femke Hogema, oprichter van Profit First Nederland. Met deze missie verzorgt zij samen met 35 Profit First Professionals op 21 maart workshops door heel Nederland en België. Ook in deze regio.

Fiona Zwart organiseert de bijeenkomst in Alphen aan den Rijn. Ze nodigt ondernemers uit: ‘In deze workshop neem ik je mee naar de basis van Profit First. Ik ga je leren hoe het systeem werkt en je helpen om het meteen te implementeren in je bedrijf. Dit systeem is geschikt voor elke ondernemer. Van eenmanszaak tot BV, van weinig omzet tot een miljoenen omzet.’

Op 21 maart geef Fiona van 10.00 tot 11.30 uur een workshop op haar kantoor in Alphen aan den RIjn waarin ik je het systeem Profit First zal leren. De investering voor deze ochtend bedraagt 47 euro exclusief btw inclusief materiaal, koffie & thee.

Hoe kun je mee doen? 

Mail voor 14 maart aanstaande naar fiona@fionazwart.nl je NAW gegevens. Ik stuur je dan de factuur toe en de route-omschrijving naar mijn kantoor. Na betaling ben je zeker van je plek.

Meer info ook op www.profitfirstdag.nl