Naktuinbouw is Beste werkgever 2018-2019

Roelofarendsveen – Iedereen in zijn kracht en op de juiste plek. Dat is een belangrijke drijfveer voor de Naktuinbouw. Openheid, ruimte voor initiatief, samenwerken en eigen ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Daarom zijn ze er extra trots op dat ze zijn beloond met het Beste Werkgever-keurmerk 2018 -2019 met drie sterren. Hiermee behoort Naktuinbouw tot de beste werkgevers van Nederland.

De medewerkers gaven hun mening en beoordeelden het werkgeverschap in een medewerkersbevlogenheidsonderzoek. Effectory voerde het onderzoek uit. Dit is een onafhankelijke bureau dat is gespecialiseerd in medewerkersonderzoeken. Naktuinbouw scoorde hoger dan het branchegemiddelde op onderwerpen als samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en klantgerichtheid. En dat leverde het keurmerk op.

Over het Beste Werkgever-keurmerk

Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap.

Het keurmerk is gratis en niet te koop

Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Waardering

Wanneer de organisatie boven de branche-benchmark presteert, krijgt zij het keurmerk met daarbij één, twee of drie sterren:

* tot 0.3 punten boven het branchegemiddelde

** tussen 0.3 en 0.5 punten boven het branchegemiddelde

*** 0.5 punten of meer boven het branchegemiddelde

Effectory en Intermediair startten 15 jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap. Zij geloven dat bedrijven waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren en dat medewerkers het verschil maken.

Artikel bron: Naktuinbouw