Najaarsconcert DHH op zaterdag 5 november

Hoogmade – Het orkest en de percussiegroep van DHH zijn de laatste weken druk aan het repeteren voor het jaarlijkse najaarsconcert in het Cultureel Centrum ‘de Schuur’ in Hoogmade.

dhh11

DHH is haar muzikale koers aan het verleggen: herkenbare, populaire muziek en een andere klantkleur door toevoeging van gitaren is het doel. Het programma van het orkest is uitgebreid met een aantal voor iedereen herkenbare en aansprekende pop- en musical werken, zoals de Jackson-Five en bekende TV-tunes. Maar wat te denken van Mr. Blue Sky van ELO en de actuele rock-musical Jesus Christ Superstar. U zult de verandering zeker merken door de gitaristen die extra dimensie aan de sound toevoegen. Ook de percussiegroep is klaar voor het optreden, en zal de avond starten met een flink aantal nieuwe swingende nummers.

Het concert, met gratis toegang, is op zaterdag 5 november in ‘de Schuur’ te Hoogmade. Om 20:00 start het concert onder leiding van Bert Slingerland (percussiegroep) en Ton van Overdam (orkest). De concertzaal aan de Schoollaan nr. 2 is open vanaf 19:30 uur.

Kortom, een muzikale avond. Komt u ook luisteren?

Artikel bron: DHH