Nachtelijke afsluiting Burgemeester Bakhuizenlaan

Leimuiden – De N207 is in de nacht van 22-23 september van 20.00 tot 06.00 uur gestremd voor al het verkeer vanaf de Burgemeester Bakhuizenlaan in Leimuiden tot aan de kruising met Kruisweg (N446).  Tijdens de nachtafsluiting worden er funderings-, berm-, en asfaltwerkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de aanleg van de nieuwe busstroken.

Tot en met het eerste kwartaal van 2018 werkt de provincie Zuid-Holland aan de N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn om de doorstroming van het verkeer in het gebied te bevorderen. Op dit moment ligt er een besluit voor het aanleggen van extra busstroken, het aanpakken van de kruispunten en het vervangen van de Drechtbrug en Leidsevaartbrug. De busstroken zijn bestemd voor R-net, het kwaliteitskeurmerk voor hoogwaardig openbaar vervoer (HOV) in de Randstad.

Nachtafsluiting

De provincie Zuid-Holland voert van vrijdag 22 september 20.00 uur tot zaterdag 23 september 06.00 uur werkzaamheden uit. Omleidingsroutes staan ter plekke aangegeven. De stremming van de N207 is afgestemd met onder andere de hulpdiensten en het ov-vervoersbedrijf. Het ov-bedrijf zal zelf haar reizigers informeren. Het uitvoeren van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersverwachtingen. Bij slecht weer worden de werkzaamheden mogelijk opnieuw ingepland.

Artikel bron: Prov. Z-H