N207: weekendafsluiting tussen Kruisweg en Alphen aan den Rijn

Regio – De N207 is vanaf vrijdagavond 4 november, 21.00 uur tot maandagochtend 7 november 06.00 uur, voor al het verkeer afgesloten tussen Zegerbrug, Jelte de Bosch Kemperstraat/Eisenhowerlaan en Kruisweg.

De provincie Zuid-Holland rondt op dit deel van de N207 de verbreding van de weg naar 2×2 rijstroken met aanliggende busstroken af. Omleidingsroutes worden ter plekke aangegeven met gele omleidingsborden. De N446 word…t niet gestremd. Fietsers, landbouwverkeer en hulpdiensten kunnen tijdens de weekendafsluiting gebruik blijven maken van de parallelweg. De woonwijk is via de Jeltje de Bosch Kemperstraat te bereiken.

Overige werkzaamheden

Naast de werkzaamheden aan de N207 heeft provincie Zuid-Holland samen met de gemeente Alphen aan den Rijn ook werkzaamheden uitgevoerd aan het kruispunt met de Eisenhowerlaan. Daarnaast plaatst provincie vlakbij de Ridderbuurt en de Herenweg twee met groen beplante geluidsschermen. Deze schermen zijn aan de Ridderbuurt 3 meter en aan Herenweg 3,5 meter hoog.

Nachtafsluiting

Vanaf dinsdagavond 8 november, 21.00 uur, tot woensdagochtend 9 november, 06.00 uur, wordt de bestaande parallelweg (Herenweg) voorzien van een nieuw deklaag. Tijdens deze nachtafsluiting wordt een pendelbus ingezet voor fietsers. Het overige verkeer kan gebruik blijven maken van de N207.

Artikel bron: Prov. Z-H