N207: Nachtafsluitingen kruising Burgemeester Bakhuizenlaan (Leimuiden) tot aan kruising Herenweg (Rijnsaterwoude)

De N207 is in de nacht van 18-19 juli en 24-25 juli 2017 van 20.00 tot 06.00 uur gestremd voor al het verkeer vanaf de Burgemeester Bakhuizenlaan in Leimuiden tot aan de kruising met de Herenweg bij Rijnsaterwoude. Tijdens de nachtafsluitingen worden de tijdelijk geplaatste wegafscheidingen verplaatst en tijdelijke in/uitritten voor het werkverkeer gecreƫerd zodat vrachtverkeer veilig kan invoegen.

Tot en met het eerste kwartaal van 2018 werkt de provincie Zuid-Holland aan de N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn om de doorstroming van het verkeer in het gebied te bevorderen. Op dit moment ligt er een besluit voor het aanleggen van extra busstroken, het aanpakken van de kruispunten en het vervangen van de Drechtbrug en Leidsevaartbrug. De busstroken zijn bestemd voor R-net, het kwaliteitskeurmerk voor hoogwaardig openbaar vervoer (HOV) in de Randstad

Nachtafsluitingen
De provincie Zuid-Holland voert van dinsdag 18 juli 20.00 uur tot woensdag 19 juli 06.00 uur en van maandag 24 juli 20.00 uur tot dinsdag 25 juli 06.00 uur werkzaamheden uit. Omleidingsroutes staan ter plekke aangegeven. De stremmingen van de N207 zijn afgestemd met onder andere de hulpdiensten en het ov-vervoersbedrijf. Het ov-bedrijf zal zelf haar reizigers informeren. Het uitvoeren van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersverwachtingen. Bij slecht weer worden de werkzaamheden mogelijk opnieuw ingepland.

Waar gewerkt wordt, is overlast
Tijdens de werkzaamheden streven we ernaar u zo volledig mogelijk te informeren om de hinder te beperken. Mocht u naar aanleiding van de werkzaamheden vragen hebben of een melding willen maken, dan kunt u deze sturen naar zuidholland@pzh.nl. Of blijf op de hoogte via de website, www.zuid-holland.nl. U kunt zich hier ook aanmelden voor de (digitale) nieuwsbrief.

Auteur: Provincie