Muziektheater: Peter Faber en Gerhardt met What Lovers Do

Roelofarendsveen – Wij presenteert zaterdag 8 oktober in de Alkeburcht het muziektheater Gerhardt & Faber met What Lovers Do.

peter-faber
What Lovers Do is een verontrustend openhartig betoog over de rafelrandjes van de liefde, seks, eerlijke vergissingen, hartzeer en dagelijks onbenul. Zanger Gerhardt vindt gesproken dagboeken van een man die aan het einde van zijn leven eenzaam terugblikt. Zelfspot is de man (gespeeld door Peter Faber in de rol van zijn leven) niet vreemd. Gerhardt schreef een album vol liedjes in jaren 50 stijl, geïnspireerd op de dagboeken. Achtergrondvocalen worden verzorgd door een doo-wop zangeres.
Wat je kunt verwachten? Wervelende muziek en sfeervolle nummers, in combinatie met meesterverteller Peter Faber. Het is een eerbetoon aan de mysterieuze afstand tussen geliefden uit de jaren 50, een kritische blik op de huidige tijd en een lofzang op de rafelrandjes van de liefde.

Kaarten à €15 zijn verkrijgbaar bij boekhandel Veenerick, Noordplein 15, Roelofarendsveen. Voorstelling is zaterdag 8 oktober om 20.30 uur in de Alkeburcht, Noordhoek 19 in Roelofarendsveen.

Artikel bron: Wij Presenteert