Mijn oma vecht 4 jaar tegen kanker, ik ga 2 keer de berg op

Roelofarendsveen – Als mijn Oma 4 jaar lang tegen kanker kan strijden, Kan ik 2 keer de berg op, staat op haar facebook bericht.

Nadat Kelly de Ridder uit Roelofarendsveen haar oma verloor aan kanker en een goede vriend zag vechten tegen deze slopende ziekte(die hij gelukkig overwon), besloot zij dat het tijd was om een steentje bij te dragen. Hoe kan je dat beter doen, dan mee te doen met Alpe d’Huez. Dus op zoek naar sponsoren. Nu is Kelly een goede bekende in de dartwereld in onze regio, dus een plan van aanpak was snel gemaakt. Er werden darttoernooien georganiseerd in Katwijk, Alphen en Leiden. Uiteraard mocht en toernooi in Dart café de Buren, thuisbasis van Ramses Sjaffies niet ontbreken.

Benefiettoernooi darten bij café Hoogenboom

Zaterdagavond was het zover. 28 deelnemers gingen de strijd met elkaar aan. Grote winnaar is geworden Sjors van Veen, hij won de finale van David Wesselman met 4-0 en won daarmee een dinerbon van Café Hogenboom. Nummers 3 waren jan van der meer en Chiel Wesselman

In de verliezers ronde was Johan van Velzen de winnaar. Hij won van Jelle van Klink. Tevens had Johan de laagste finish , die ook goed was voor een wijnpakketje!

Timo van Zundert had met 126 de hoogste finish van de avond.

Mede dankzij de vele bedrijven die belangeloos prijzen beschikbaar stelden, werd zaterdagavond een prachtig bedrag van €900,– opgehaald.

Uiteraard hoopt Kelly nog veel meer geld op te halen voor Alpe d’Huzes. U kunt haar daarbij helpen. Klik op onderstaande link en u ziet hoe.

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/kellyderidder

Kelly, onwijs veel succes op de Alpe.

Artikel bron: KenBnieuws