Midzomernacht volleybaltoernooi In Up Go

Roelofarendsveen – Volleybalvereniging In Up Go organiseert binnenkort alweer voor de 4e keer het midzomernacht volleybaltoernooi. Dit keer op zaterdag 17 juni a.s.. We zijn die avond weer te gast bij ijsclub Alkemade op de landijsbaan in Oude Wetering. Iedereen mag meedoen!

Het leuke van dit toernooi is dat er voor ieder spelniveau ruimte is. Of je nu routinier bent of campingvolleybal speelt, iedereen komt aan zijn/haar trekken. Ook leeftijd speelt geen rol. Een gelegenheid bij uitstek om op de (bijna) langste dag van het jaar samen met vrienden, vriendinnen, collega’s of je familie lekker sportief bezig te zijn. Maak een team van minimaal 6 personen (met maximaal 2 NeVoBo-spelers en minimaal 2 vrouwen).

Het beloofd een feestelijk gebeuren te worden. Wij hopen van harte dat je ook van de partij bent.
Zet alvast in je agenda: zaterdag 17 juni. Bedenk een leuke yell en steek jezelf in een origineel tenue. Het toernooi begint om 19 uur en rond de klok van 22 uur verwachten wij de winnaar te hebben, waarna de afterparty zal starten. Vanaf de eerste wedstrijd tot het eindsignaal om 22.00 uur speel je allemaal het zelfde aantal wedstrijden. We beginnen met een voorronde. Hierna wordt een herindeling gemaakt waardoor je meer gelijkwaardige tegenstanders zult ontmoeten.

De kosten voor dit alles bedragen € 30,- per team. Aanmelden kan via de mail naar: midzomernacht@inupgo.nl. Kijk voor meer informatie op onze site: www.inupgo.nl. Graag tot ziens op 17 juni!

Artikel bron: InUpGo