Meet en greet schrijvers op braderie Oude Wetering

Op zaterdag 8 juli staat uitgeverij Godijn Publishing met een kraam op de braderie in Oude Wetering. Bij deze kraam aan de Kerkstraat kunt u tussen 10.00 en 17.00 uur diverse auteurs ontmoeten en natuurlijk een gesigneerd boek aanschaffen.

Een van de auteurs is Alice Bakker uit Oude Wetering. Zij schreef de YoungAdult ‘Slapen doen we morgen weer’. De andere auteurs die aanwezig zijn die zaterdag 8 juli zijn José van Winden met haar roman ‘Weekendje Weg’, Aloysius Keller met zijn Engelstalige literaire roman ‘Symphony of Everyday Things’ (die hij overigens ook in het Nederlands verkoopt bij de stand: ‘Symfonie der Dagelijkse Dingen’), Onno-Sven Tromp met zijn roman ‘Fantoomregen’ en Mariëlle van Woudenberg met de prentenboeken in de Toverwoud serie.

Slapen doen we morgen weer vertelt het verhaal van de 15-jarige Merel, die getuige is van een aanslag tijdens het Koningsnachtconcert. Helaas is dit een zeer actueel thema. De recensies voor dit boek zijn lovend. ‘De opbouw van het verhaal zit goed in elkaar, je voelt mee met de boosheid, de frustratie, de angst maar vooral ook het verdriet van de tiener.’ Slapen doen we morgen weer is een spannende pageturner die de lezers aan het denken zet.

SlapenDoenWeMorgen_1-600x600[1]

Weekendje Weg is een prima boek voor in de vakantiekoffer. Het vertelt het herkenbare verhaal van een groep zussen die met elkaar een weekend op pad gaan. Elke zus draagt een geheim mee, die ze met man en macht verbergt voor de anderen. Tot er een uitbarsting is en alle geheimen open en bloot op tafel liggen.

WeekendjeWeg_1-600x600[1]

In Symphonie of Everyday Things lezen we het indringende verhaal van scenarioschrijver Alec en zijn ernstig zieke vrouw Maria. Alec werkt aan de laatste wens van zijn vrouw: zijn jeugdgeschiedenis vertellen. Een boek over liefde en afscheid, rouw en verwerking, maar vooral de kracht van de liefde.

SymphonyOfEverydayThings_1-600x600[1]

Fantoomregen neemt ons mee naar de binnenlanden van Tanzania. Als er een hulpproject lijkt vast te lopen, gaat Peter van Vriesland op onderzoek uit. In Dar es Salaam legt hij contact met een lokale medewerker. Die zadelt hem op met een onuitvoerbare opdracht, waarna hij vanaf de kust het uitgestrekte binnenland in reist. Fantoomregen is indringend verhaal over een man met doorzettingsvermogen.

Fantoomregen_1-600x600[1]

In de Toverwoud serie zijn vier prentenboeken verschenen: Het Puttertje, Het Roodborstje en de Trol, Het Konijn en Sven. De boeken zijn gebaseerd op de NLP-interventie en zijn in een helend verhaal gegoten, op zo’n manier dat het voor kinderen (vanaf 8 jaar) te begrijpen is. Ze behandelen thema’s als pesten, dissociëren en faalangst.

Konijn-600x600[1]