MeerjarenProgramma en stimuleringsregeling Rijn- en Veenstreek

Rijn- en VeenstreekOp 25 januari presenteren de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop het Flexibel Meerjarenprogramma (FMP) en de cofinancieringsregeling die daar bij hoort. Voor u het moment om te kijken of uw initiatief in aanmerking kan komen voor cofinanciering uit het programma. Kijk voor meer info over het FMP vanaf maandag 16 januari op www.rijnenveenstreek.nl

Maak in ongedwongen sfeer kennis met recreatieondernemers, ambtenaren, boeren en natuurorganisaties uit de regio en hoor wat het FMP voor u kan betekenen.

Tijdens dit netwerkcafé wordt u op de hoogte gebracht van het Flexibel MeerjarenProgramma (FMP) en de stimuleringsregeling Rijn- en Veenstreek die tussen 16 januari en 17 februari 2017 opengesteld wordt. Kijk voor meer info over het FMP vanaf maandag 16 januari op www.rijnenveenstreek.nl

Is uw plan nog niet zo ver, of zoekt u nog partners, dan is er de mogelijkheid uw plan aan publiek te presenteren in een pitch. 17 februari moeten de projectplannen ingediend zijn en moeten alle stukken compleet zijn. Bij het indienen van aanvragen kunnen onze subsidiecoaches u begeleiden. Maak hier ook vooral gebruik van. Ons advies is om z.s.m. het aanvraagproces in gang te zetten.

Programma
19.15 – Ontvangst met koffie en thee
19.30 – Welkomstwoord door Kees van Velzen
19.35 – Presentatie: Flexibel MeerjarenProgramma en stimuleringsregeling Rijn- en Veenstreek
20.00 – 1-minuut pitches van initiatieven en ideeën uit het veld (opgeven tot uiterlijk 23 januari, geen powerpoint mogelijk)
20.30 – Gelegenheid tot netwerken en presentatie aan tafeltjes voor initiatieven en regelingen in de regio
21.30 – Plenaire afronding

Thema: Flexibel MeerjarenProgramma en stimuleringsregeling Rijn- en Veenstreek
De gemeenten in de Rijn- en Veenstreek (Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop) hebben in 2015 en 2016 het  FMP opgesteld. Vanaf 16 januari wordt de cofinancieringsregeling Rijn- en Veenstreek opengesteld, die verbonden is aan het FMP. Tijdens dit netwerkcafé worden het FMP en de cofinancieringsregeling  gepresenteerd.
Bent u ondernemer of lid van een maatschappelijke organisatie in de Rijn- en Veenstreek? Heeft u een plan op het gebied van recreatie, groen of streekproducten en zoekt u nog financiering? Mogelijk komt u in aanmerking voor de stimuleringsregeling. Tijdens de bijeenkomst kunt u uw idee of oproep presenteren aan het publiek in een korte pitch of u kunt een tafeltje inrichten met informatie. Tevens kunt u informatie inwinnen over de andere financieringsregelingen die in de regio lopen, zoals LEADER Leidse Ommelanden en POP3.
Na het informatieve gedeelte is er ook nog volop ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken.

Voor wie een pitch wil houden:
De pitch duurt maximaal 1 minuut. Om praktische redenen is het niet mogelijk PowerPoint te gebruiken. Je kunt je tot 23 januari opgeven om een pitch te houden. Maximaal 15 pitches. U  kunt zich voor een pitch aanmelden via landvanwijkenwouden@gmail.com

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een email te sturen naar landvanwijkenwouden@gmail.com of te bellen met Marijke Langeveld, 06 53210312 (bereikbaar op ma, di, wo)
Wilt u in een pitch of aan een tafeltje een plan presenteren of oproep doen? Geef u hiervoor op via landvanwijkenwouden@gmail.com

Datum: woensdag 25 januari 2017
Tijd:  19.30-21.30 uur
Locatie: AVIFAUNA – Hoorn 65 2404 HG Alphen aan den Rijn

Het netwerkcafé is een initiatief van de landschapstafel Rijn- en Veenstreek en wordt georganiseerd door Stichting Land van Wijk en Wouden. Landschapstafel Rijn- en Veenstreek wordt mede gefinancierd door Provincie Zuid-Holland.

Artikel bron: Landschapstafel Rijn- en Veenstreek