Marco de Hollander reist af naar Kos (Griekenland)

Van 12 mei tot 20 mei wordt op Kos (Griekenland) weer de grootste muziekreis georganiseerd door Lukasssen Producties met vele Nederlandse artiesten. Naast optredens van o.a. Jan Keizer en Anny Schilder, Jannes, Koos Alberts, Frans Duijts, Wolter Kroes, Monique Smit, Helemaal Hollands, en vele andere ook Marco de Hollander. “Fantastisch dat ik ben gevraagd voor dit gigantisch spektakel. Ik heb er enorm veel zin in”. Naast optredens zijn er ook TV opnames van Toppers van Oranje en De SterrenParade. Maar ook live radio is aanwezig. Radio NL zal dagelijks live verslag doen tussen 12.00 en 15.00 uur.

marco6

Marco zal ook een clip opnemen op het zonnige Kos. “Ja , de clip zal geschoten worden van de zomerse medley, met daarin liedjes als Zeven Brieven, Harlekino en Brandend Zand, heel toepasselijk”.

Ruim 600 fans van het Nederlandse lied, zullen mee reizen naar het prachtig Kipriotis Village Resort. “Dat is toch uniek, en super leuk dat ik hoor dat ook fans van mij meereizen, Dit wordt weer een week vol bijzondere herinneringen” aldus De Hollander.