Marathonloper Van Berkel uitgeroepen tot Mr. One en Only!

Kaag en Braassem РDennis van Berkel, lid van LV Plantaris, heeft het  opnieuw geflikt. Voor de tiende maal als eerste marathonloper over de streep bij de veertiende One en Only estafette-marathon, welke zich jaarlijks aan het begin van de kermisweek afspeelt in een andere wijk in Roelofarendsveen of Oude Wetering.

dennis

Dennis van Berkel met Olympische trofee en zijn team

Reden genoeg voor de bestuursleden van de One en Only om Van Berkel feestelijk te onthalen op de Noordhoek tijdens de Oranjeloop. Wethouder Henk Hoek was ingeroepen om de marathonloper te feliciteren met deze tien overwinningen. Refererend aan het Olympische thema van de One en Only CopaKuilBana kreeg Van Berkel de replica van het Olympische beeld Christus de Verlosser, een heerlijke taart en de banner met aankondiging van de One en Only CopaKuilBana overhandigd. Van Berkel heeft beloofd dat deze op een prominente plaats in zijn huis komt te hangen.

Last but nog least zal Van Berkel voortaan zijn wedstrijden lopen als Mr. One en Only Dennis van Berkel. Een welverdiende titel!

Op vrijdag 30 december is de One en Only Special gepland. De inschrijving start in oktober, verdere info volgt binnenkort op de site.

Nagenieten: www.oneenonly.nl

Artikel bron: LV Plantaris
Foto bron: Kaagenbraassem Nieuws