Mantelzorgers genieten van Dag van de Mantelzorg

Kaag en Braassem – Elk jaar rond 10 november, de landelijke dag van de mantelzorg, organiseert De Driemaster in samenwerking met de gemeente een activiteit om de mantelzorgers te bedanken. Dit jaar ontmoette de mantelzorgers elkaar op woensdag 8 november voor een gezellige bijeenkomst.

Mantelzorg 2

In het prachtige gebouw, voormalige kerk, “de Spreng” werden de mantelzorgers hartelijk ontvangen. Wethouder Floris Schoonderwoerd heette de mensen welkom en sprak zijn waardering uit voor de tomeloze inzet van de mantelzorgers. Na het welkom werden de mantelzorger getrakteerd op een voorstelling door het Muziek en Poëzie gezelschap Achterom. Een voorstelling die indruk maakte door de herkenbare teksten. Teksten die voor een lach en een traan zorgden.

Na de voorstelling stond er een winters stampotten buffet klaar. In een gemoedelijke sfeer werd er genoten van het diner. Opvallend was dat iedereen zichtbaar goed voor elkaar zorgden: een bemoedigend praatje, een drankje halen, afscheid met beloften elkaar weer te zien. Het was een zeer geslaagde activiteit.

Wil je weten welke activiteiten er nog meer zijn voor mantelzorgers in Kaag en Braassem? Heb je vragen met betrekking tot het zorgen voor je naaste? Bel of mail ons gerust. Wij ontmoeten je graag!
E-mail: mantelzorgpunt@dedriemaster.nu,
Telefoon: 0172 427500
Mobiel: 06 38757278
Website: www.dedriemaster.nu

Artikel bron: Driemaster