Manifestatie over cultuur en sport

Kaag en Braassem – Samen voor Kaag & Braassem organiseert op vrijdagavond 30 juni, aanvang 20.00 uur, in de Alkeburcht een manifestatie met als doel het veranderende beleid inzake cultuur en sport bespreekbaar te maken.

Door het recente besluit om de  Alkeburcht te sluiten is er veel onrust ontstaan in onze gemeente Kaag en Braassem. Terecht zijn vele  inwoners, bestuurders en leden van verenigingen,  boos, verdrietig maar ook strijdbaar.

Wij willen deze strijdbaarheid positief benutten om met elkaar aan de slag te gaan om ons verenigingsleven voor de toekomst te waarborgen!

Wij nodigen alle besturen en leden, van alle verenigingen van al onze dorpen, die betrokken zijn bij  cultuur en sport, uit om op 30 juni in gesprek te gaan over kansen en mogelijkheden in de toekomst.

Een eerste avond waarbij er hopelijk veel energie vrij komt om plannen met elkaar te smeden om het beleid tot het afstoten van onze sociaal maatschappelijke goederen te kunnen invangen.

We weten allemaal dat maatschappelijk vastgoed geld kost maar de vraag is hoeveel hebben we er in onze gemeenschap voor over? Dat is een politieke vraag die SvKB positief wil gaan benaderen.

Wij zullen naar elkaar luisteren, ideeën die er leven verzamelen, kansen verkennen maar ook bedreigingen in kaart brengen.

Het is een eerste avond die vast en zeker gevolgd gaat worden door andere momenten.

Wij zorgen voor de koffie en de thee! Wilt u dan even vóór 28 juni via email aan mij doorgeven of u komt?

Het bestuur en de fractie van Samen voor Kaag & Braassem ontmoeten u graag op onze manifestatie!

Artikel bron: SvKB