Maatschappelijke impact Rabobank

Regio – In heel Nederland heeft Rabobank vorig jaar veel bedrijven duurzaam gefinancierd, zzp’ers laten starten, duizenden mensen toegang gegeven tot de woningmarkt en sport voor velen mogelijk gemaakt.  Het zijn slechts een paar voorbeelden van de impact die Rabobank maakt in de maatschappij.

Centrum Alphen aan den Rijn bij rabo

Benieuwd naar de maatschappelijke impact in de regio van Rabobank Groene Hart Noord?
Op www.rabo.nl/groenehartnoord/trots2016 laat de bank zien wat zij samen met de inwoners van de regio van Rabobank Groene Hart voor elkaar heeft gekregen. De bank heeft veel verenigingen en stichtingen gesteund met menskracht en middelen. Mooie voorbeelden hiervan zijn: de lancering van WeHelpen.nl in de regio; Beursvloer Rijnwoude; Circular Economy Challenge voor duurzaam ondernemen en samen met verenigingen de Rabobank Sponsorfietstocht georganiseerd.

Infographic
Rabobank Groene Hart Noord heeft belangrijke cijfers in een infographic gezet: een korte samenvatting van de activiteiten uit het jaar 2016 en een overzicht van de maatschappelijke impact.
Via www.rabo.nl/groenehartnoord/trots2016 kunt u de maatschappelijke impact van Rabobank Groene Hart Noord in de regio bekijken